>
actie
  • T-shirts goedkoop bedrukken

Hoge korting op bedrukte team T-shirts bij grotere orders

Bestel bedrukte T-shirts vanaf €5,95 per 10 stuks eenvoudig online bij T-shirtwereld. Makkelijk en speels is de designer op de site, dus nu kan iedereen zijn eigen team shirts ontwerpen. Laad je eigen foto, afbeelding of logo in, voeg tekst toe, pas lettertypes en kleuren aan of zet een mooi kader om je foto. Iedereen kan zijn creativiteit kwijt.

T-shirts bedrukken met een lieve of grappige tekst, je eigen logo of een unieke afbeelding? Dat doe je samen met T-shirtwereld!
 

Ontwerp zelf een T-shirt voor jouw team of bedrijf

Jouw naam op je shirt of je werkkleding...dát valt op !
Team shirts zijn een mooi middel voor een reclame boodschap of jouw naamsbekendheid. Zo kan je een shirt bedrukken op voor- of achterkant maar ook op de linker- of rechtermouw of een borstlogo. De combinatie van je logo met een pakkende tekst of een goede slogan vergroot de kans dat jouw naam blijft hangen: ook al ben je niet meer in beeld.

Ook kan iedereen binnen een bedrijf de bedrijfskleding dragen die bij hem of haar past! De ene werknemer draagt nu eenmaal liever een t-shirt met bedrijfslogo, terwijl de ander liever een polo of een sleeveless shirt of andere bedrijfskleding met logo bedrukking draagt. Iedereen is uniek maar jouw naam staat erop!  Samen met www.t-shirtwereld.nl kan iedere ondernemer groot of klein zijn eigen shirts bedrukken.

Team shirts bedrukken.

Ieder team valt op, door zijn spel en door zijn shirt! Iedere club zijn eigen shirt, ieder team zijn eigen look. Zo kan je gebruik maken van uniformiteit en identiteit. Iedere speler zijn naam op shirts en iedere sponsor de zijne. Je kunt varieren in borstlogo bedrukken, ruglogo borduren, mouwbedrukking of tekst op shirt en veel meer. Kom je er niet uit? Het creatieve team van t-shirtwereld helpt je graag!

Samen sterker, samen beter, samen bekender.

Snel thuisbezorgd.

Ben je klaar met je ontwerp? Dan klik je direct op bestellen. Terwijl jij betaalt, staat het team van T-shirtwereld al in de startblokken om jouw kleding te bedrukken en te verzenden.

Spoedbestelling mogelijk

Nog sneller? Heb je heel veel haast? Vraag dan om een spoedbestelling of mail even naar info@agility-world.nl (een beller is nóg sneller 0299 471 454) en vraag wanneer uw order geleverd zal worden of dat het toverteam in actie kan komen.

Ontwerp jij? Dan maken wij!

Zoek
Your cart is empty
Zoek