Spoedbestelling mogelijk! Bestellen vóór 11:00 = binnen 48 uur verzonden.
72 Google reviews
4,6 / 5,0

Hulp bij het ontwerpen van uw kleding

Op deze pagina geven we u tips over het ontwerpen van kleding bij T-shirtwereld. Of u nu op zoek bent naar gepersonaliseerde t-shirts voor een speciale gelegenheid, bedrijfskleding met uw eigen logo of unieke kledingstukken voor uzelf of uw team, wij zijn hier om u te helpen uw visie tot leven te brengen.

Tekst toevoegen

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het is om tekst toe te voegen. Heeft u toch nog vragen? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Teamnamen toevoegen

Kijk hoe u veel tijd kunt besparen bij aankoop van meerdere shirts door teamnamen toe te voegen.

Aanleveren van uw bestanden (afbeeldingen, logo’s, foto’s etc.)

U hoeft geen graficus te zijn om bij t-shirtwereld bestanden up te loaden. Dit gaat heel makkelijk via onze online designer. Het is echter wel handig om met een aantal dingen rekening te houden.

  • T-shirtwereld is een on demand printer (wat u upload word gedrukt) Wij gaan geen bestanden aanpassen of verbeteren tenzij u ons hiervoor opdracht geeft.
  • Bij spoed orders kunnen wij dit helaas niet voor u doen omdat deze namelijk dezelfde dag verstuurd moeten worden, er is dan gewoonweg geen tijd voor.
  • U dient zelf te controleren of uw afbeeldingen juist zijn, onze online designer geeft hiervan een indicatie maar daar kunnen geen rechten uit verleent worden. De reden hiervoor is dat deze tool een indicatie kan geven maar niet ín het bestand kan kijken.
Bij twijfel helpt het team van T-shirtwereld.nl u graag.

Bestanden zoals .Ai en .EPS in vector vorm zijn het beste om mee te drukken (Dat zijn afbeeldingen welke zijn opgemaakt in grafische programma’s als CorelDraw of Adobe Illustrator. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u ook PNG en vele andere formaten uploaden let hierbij wel op het aantal dpi deze graag minimaal 150 maar beter 300.

Onze printer kan tot 2800 dpi printer dus hoe hoger uw bestand des te beter de print.

Kleuren

Kleur op uw beeldscherm is in RGB waardes en elk beeldscherm geeft de kleur anders weer (kijk maar bij de tv winkel. Allemaal hetzelfde apparaat maar de kleuren zijn allemaal verschillend). De kleur beleving van een afbeelding op een beeldscherm zal ook anders ervaren worden omdat achter een beeldscherm een lichtbron zit waardoor kleuren feller en meer intensief over komen dan deze op een print kunnen worden weergegeven.

Uw, en ook onze printer print in CMYK kleuren dit geeft dus een verschil, Mocht u een specifieke kleur nodig hebben, dan dient u bij het vakje opmerkingen de pantone kleur nummers vermelden. Indien deze er niet bij staat printen we de kleuren zoals deze gelezen worden door de software!

Kleur T-shirt

Kijk goed welke kleur t-shirt u kiest want lichte kleuren opdruk op een wit t-shirt zou minder helder zijn dan wanneer uw donekere kleuren gebruikt. Zo zien wij vaak pastel kleuren als print op een wit shirt deze vallen weg door kleur absorties. Bij een logo welke uw heeft laten ontwerpen vraag bij het ontwerp bureau wat de minimale print grootte is van uw logo. Alle letter minder dan 1 cm groot kunnen wazig of dubbel gaan worden in de druk. Heeft u hier vragen over neem dan contqact met ons op.

Lettertypes

Lettertypes welke zijn gekozen via de online designer zijn altijd grafisch in orde en deze kunt u naar wens aanpassen in kleur en grote en kleur verloop en evt. een contrasterende lijn erom heen plaatsen.

Wilt u tóch een eigen lettertype gebruiken, dan kan dit óók maar, stuur dit lettertype deze dan op via de email zodat wij het originele lettertype kunnen gebruiken voor uw print; Dit zal altijd de kwaliteit ten goede komen.

Hoe ziet u of een bestand goed is?

Open het bestand bijvoorbeeld in het programma ‘Paint’ en zoom deze in; Wordt de afbeelding of logo korrelig of ziet u nog oneffenheden of schaduwen en ‘stoffige plekjes’, dan zal dit óók gebeuren met printen en geeft een onscherpte!!

Indien u nog twijfelt kunt u een print afdrukken, zo groot als deze op het shirt gewenst is of zo groot als u kunt printen bijvoorbeeld A4. Blijft de afbeelding scherp dan moet deze goed zijn. Let wel op een kledingstuk heeft een ándere structuur dan een stuk papier en zal áltijd een deel van de inkt/kleur absorberen!

Houd ook rekening mee dat de kleur op uw beeldscherm altijd zal afwijken van de kleur wanneer hij op kleding zit. Dit komt doordat er achter uw beeldscherm ligt valt en bij kleding niet..T-shirtwereld doet er alles aan om de beste print te maken met uw aangeleverde bestand, maar van een matig bestand kunnen wij geen Rembrandt printen.

Wanneer u hier rekening mee houd zal u niet teleurgesteld raken.

72 Google reviews
4,6 / 5,0

Assortiment

Themakleding

Zelf ontwerpen

Meer